finaledag carmel award podium voor talenten

De winnaars van de havo, Tess Stevelink, Maaike Masselink en Wieke Olde Hanter, hebben de titel te danken aan hun bijzondere profielwerkstuk over “Design met Down”. De jury vond het ‘mooi dat in deze digitale tijden de nodige aandacht naar de fijne motoriek van het schrijven gaat’. De winnaar van het vwo, Anil Gezmen, heeft de titel te danken aan zijn profielwerkstuk “NIX 18 of FIX18”. ‘Knap dat hij door zijn volharding een ingang bij de landelijke politiek heeft weten te vinden’, aldus de jury. In een korte pitch bewezen de leerlingen dat ze de terechte winnaars zijn van de wedstrijd.

Ook werd dit jaar voor de eerste keer de Publieksprijs uitgereikt. Uit de 13 (groepen) leerlingen die hun profielwerkstuk op een “markt” presenteerden, werden Coen Arends, Kees Knippers en Niek Busscher uit 5 havo van Twents Carmel College de Thij, Oldenzaal en Tom Dik uit 6 vwo het Maartenscollege door het publiek verkozen als winnaars. Zij gingen naar huis met een mediacheque van €150,-.

Met de Carmel Award geeft Stichting Carmelcollege een podium aan allerlei talenten uit het examenjaar havo en vwo. De Carmel Award is in het leven geroepen om leerlingen en hun begeleiders te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Tijdens de finale kregen Carmelleerlingen de kans om hun genomineerde profielwerkstuk voor een breder publiek te presenteren. Meer informatie over Stichting Carmelcollege en de Carmel Award vind je op de website van Stichting Carmelcollege: staging2.carmel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.