filmhuisraalte met the light between oceans

In de film is Tom Sherbourne, een oorlogsveteraan uit de Eerste Wereldoorlog, samen met zijn vrouw Isabel, vuurtorenwachter in een afgelegen vuurtoren in het westen van Australië. Ze zijn ongewenst kinderloos totdat op een dag een reddingsbootje aanspoelt met daarin een dode man en een baby. 

Het echtpaar voedt de baby op als een kind van henzelf. Wanneer zij een aantal jaren later terugkeren naar het vasteland, maken ze onverwachts kennis met de biologische moeder die nog steeds wanhopig op zoek is naar haar verloren kind.

Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 6 euro (vrienden van FilmHuisRaalte 4,50 euro). Kaarten zijn te koop bij de balie van De Parabool in het Kulturhus in Raalte. Dit is de laatste film voor de zomerstop; op vrijdag 22 september begint FilmHuisRaalte weer met de film ‘La La Land’.

Meer foto's