Home / archiefcentraal / filmavond in holstohus

filmavond in holstohus

Peter en de Draak vertelt over boswachter Grace die kennismaakt met Peter, een jongentje dat in het bos woont. Hij zegt bevriend te zijn met een legendarische draak. Grace kan het niet geloven, maar Peter blijkt geen leugenaar te zijn. De entree bedraagt 2,50 euro.

Florence Foster Jenkins handelt over het leven van de titelpersoon (gespeeld door Meryl Streep). Zij streeft in het begin van de vorige eeuw een zangcarrière na, maar het ontbreekt haar aan het noodzakelijke talent. Desondanks scoort ze redelijk wat succes. Het waargebeurde verhaal is aandoenlijk en komisch tegelijk.

De entree bedraagt 7 euro (Nut-leden 5 euro).

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.