fietstocht ter ere van open boerderijdag

Van 11.00 tot 16.00 uur zijn de bedrijven geopend voor het publiek. Om 12.00 uur gaan de koeien bij de familie Reimert aan de Poggebeltweg 4 naar buiten. Verder kan men deelnemen aan een rondleiding in de mengvoederfabriek, een kijkje nemen op Zorgboerderij Rond Umme, een serrestal bezichtigen en zien hoe eieren verpakt worden en hoe een robot een koe melkt.

Op de verschillende locaties zijn diverse leuke activiteiten/attracties voor de kinderen, zoals pannenkoekjes bakken, een springkussen en schminken. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Bij het Sportorant is voldoende parkeergelegenheid, zodat deelnemers met de auto naar Haarle kunnen komen en daar met de route kunnen starten. De route is aangegeven met pijlen. Meer informatie op staging2.ltonoord.nl/afdeling/salland en staging2.facebook.com/LTOSalland/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.