Home / archiefcentraal / fietstocht ter ere van open boerderijdag

fietstocht ter ere van open boerderijdag

Van 11.00 tot 16.00 uur zijn de bedrijven geopend voor het publiek. Om 12.00 uur gaan de koeien bij de familie Reimert aan de Poggebeltweg 4 naar buiten. Verder kan men deelnemen aan een rondleiding in de mengvoederfabriek, een kijkje nemen op Zorgboerderij Rond Umme, een serrestal bezichtigen en zien hoe eieren verpakt worden en hoe een robot een koe melkt.

Op de verschillende locaties zijn diverse leuke activiteiten/attracties voor de kinderen, zoals pannenkoekjes bakken, een springkussen en schminken. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Bij het Sportorant is voldoende parkeergelegenheid, zodat deelnemers met de auto naar Haarle kunnen komen en daar met de route kunnen starten. De route is aangegeven met pijlen. Meer informatie op www.ltonoord.nl/afdeling/salland en www.facebook.com/LTOSalland/

Lees ook

Ouderwetse fuif in Herxer Marke

HERXEN – De Herxer Marke presenteert op zaterdag 23 november een ouderwetse fuif. Daarmee herleven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.