feestelijke opening kroonplein in lemelerveld

Paul Kogelman is deze middag onze gastheer en zal de middag op zijn geheel eigen wijze aan elkaar praten. Een groep leerlingen van de 3 basisscholen verzorgen een optreden met het nummer “Okido”. Burgemeester Han Noten en enkele sprekers zullen een woordje spreken.

De dansgroep Dancedance van SMON welzijn zal een optreden verzorgen. De Ellenbroeksbrug welke onderdeel uitmaakt van het vernieuwde Kroonplein zal voorzien worden van een nieuw naambord. De 94- jarige mevrouw Jansen-Ellenbroek zal samen met enkele van haar kleinkinderen het naambord onthullen.Voor de kinderen zijn er springkussens en oud Hollandse spelletjes.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.