Home / archiefcentraal / feestelijke opening kroonplein in lemelerveld

feestelijke opening kroonplein in lemelerveld

Paul Kogelman is deze middag onze gastheer en zal de middag op zijn geheel eigen wijze aan elkaar praten. Een groep leerlingen van de 3 basisscholen verzorgen een optreden met het nummer “Okido”. Burgemeester Han Noten en enkele sprekers zullen een woordje spreken.

De dansgroep Dancedance van SMON welzijn zal een optreden verzorgen. De Ellenbroeksbrug welke onderdeel uitmaakt van het vernieuwde Kroonplein zal voorzien worden van een nieuw naambord. De 94- jarige mevrouw Jansen-Ellenbroek zal samen met enkele van haar kleinkinderen het naambord onthullen.Voor de kinderen zijn er springkussens en oud Hollandse spelletjes.

 

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.