expositie schuilenburg kunst van binnen naar buiten

Geïnspireerd door de grondleggers van dit project, Marijke Flapper en Saskia van Bottenburg, en gesponsord met de extra middelen Waardigheid en Trots en de gemeente Raalte vanuit het Cultuurfonds, zijn we in februari 2017 gestart met 4 schilderlessen. We hebben dit gedaan onder de bezielende begeleiding van kunstenaar Marcel Goossens.

14 deelnemers, voornamelijk wijkbewoners, hebben 15 bewoners van Schuilenburg geschilderd. Ervaring met schilderen was niet nodig. Voor een aantal deelnemers was dit dan ook de eerste kennismaking met portretschilderen.

Wat een prachtige ontmoetingen en wat een prachtige portretten heeft dit opgeleverd. U kunt deze resultaten zelf bewonderen gedurende de expositie in Schuilenburg. Deze wordt op 22 april aanstaande feestelijk geopend en is tot 22 mei te zien in het Atrium op de begane grond.

 

Wanneer?   Zaterdag 22 april 2017

Waar?           Schuilenburg Raalte
                        Landrechtweg 2
Hoe laat?     Inloop vanaf 14.00 uur – uitloop tot 16.00 uur

Voor wie?    Schilders, modellen, bewoners en geïnteresseerden

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.