Home / archiefcentraal / enquete over ouderenzorg in raalte

enquete over ouderenzorg in raalte

“We willen graag een zo breed en compleet mogelijk beeld van wat er leeft onder de ouderen. Of het nu gaat om thuiszorg, om dagbesteding, om maaltijdvoorzieningen, financiële zorgen of de inrichting van de woonomgeving: we vernemen graag welke ervaringen, zorgen en ideeën er zijn”, aldus BurgerBelangen. Ook jongeren, mantelzorgers of mensen werkzaam in de ouderenzorg, kunnen aan de enquête deelnemen.

Komend weekend zullen veel mensen weer bij hun ouders op bezoek gaan, of zijn ouderen te gast bij hun kinderen. Een mooie gelegenheid om er samen even voor te gaan zitten.

In de enquête wordt veel ruimte geboden om toelichtingen te geven op gegeven antwoorden.

Met de enquête verwacht BurgerBelangen een goed beeld te krijgen van de feitelijke situatie binnen de diverse dorpen. “In beleidsnota’s wordt vaak uitgegaan van algemene lijnen of gemiddelden. Wij willen scherp krijgen wat er feitelijk leeft in de negen afzonderlijke dorpen, simpelweg omdat dit in Mariënheem anders kan liggen dan in Broekland en in Heino weer anders dan in Raalte-dorp.”

De enquête kan worden ingevuld tot en met 17 april (Tweede Paasdag). Deelnemen kan via de website www.burgerbelangenraalte.nl

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.