elferink schoenen start met voetencentrum

Podotherapeuten zijn specialisten op het gebied van de voet. Vaak maakt een podotherapeut steunzolen om klachten te verhelpen, maar er zijn ook andere therapieën mogelijk.

Bij Niels Elferink bestaat het idee al lang: een podotherapeut op de winkelvloer die naast de verkoopmedewerkers werkt. “Met het openen van het voetencentrum hebben we nu, naast de kennis over de beste schoen, ook de kennis in huis om voetproblemen op te lossen”, legt Niels uit. “In de persoon van Lieke van Buuren hebben we een goede podotherapeut gevonden. Zij heeft al jaren ervaring.”

Even binnenlopen in de winkel voor gratis advies van de podotherapeut is één van de voordelen van Voetencentrum Elferink. Mocht uit dit advies blijken de klant/cliënt een consult nodig heeft dan kan hij/zij direct een afspraak maken. Dit consult (en een eventuele behandeling) wordt vaak vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. “En ook als mensen bij een collega podotherapeut zijn geweest, kan Lieke meekijken met het kopen van schoenen om een zo goed mogelijke schoen te vinden”, zegt Niels.

Lieke: “Cliënten die bij mij komen, hebben een probleem. Ze hebben pijn en daar willen ze van af. Om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en vooral kwalitatief het beste te kunnen leveren hebben we besloten onze steunzolen in huis te vervaardigen. Hierdoor kunnen we de zolen vaak op mijn volgende werkdag al klaar hebben.”

Cliënten die voor 1 juni een afspraak inplannen, krijgen een mooie openingsaanbieding. Kijk voor meer informatie op voetencentrumelferink.nl. Een afspraak maken kan online, maar even naar binnenlopen bij Elferink Schoenen of bellen (0572-745050) is ook mogelijk. Lieke is van maandag tot en met donderdag aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.