Home / archiefcentraal / eerste voorspeelavond popschool olst wijhe groot succes

eerste voorspeelavond popschool olst wijhe groot succes

De avond werd spetterend geopend door de docenten zelf die het nummer ‘I’ve got the music in me’  speelden. Daarna was het de beurt aan de leerlingen van de Popschool. Het programma bood een muzikale afwisseling van drummers, pianisten, gitaristen,  zangers en zangeressen. Jong en oud wisselde elkaar af op het podium in de spotlights.

Het volgende evenement staat gepland op zaterdag 24 juni. Dan houdt Popschool Olst-Wijhe dé grote officiële opening. Belangstelling voor één van de lessen? Kijk op www.popschoololstwijhe.nl voor meer informatie.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.