eerste finalisten wraak van salland bekend

Tijdens de finale van De Wraak van Salland zullen de laatste vier bands met elkaar de strijd aan gaan. Daarvoor wordt er nog een tweede halve finale georganiseerd op 22 april. Deze halve finale zal gaan plaatsvinden bij “BijRipperda” in Den Nul. Hier zullen de bands wederom gaan strijden voor een plekje in de finale. De winnaars van de halve finale en de finale wordt bekend gemaakt door een jury en zullen we niet meer gaan werken met het stemsysteem.

Dus kom zaterdag 22 april gezellig langs bij BijRipperda in Den Nul, geniet van de bands en natuurlijk van een lekker biertje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.