eerste editie tichelgatenloop tussen herxen en windesheim

Er zijn routes uitgezet van 70 meter (de Kidsrun voor kinderen tot 12 jaar), 5 km en 10 km. De loop vindt plaats in navolging van het vorig jaar gehouden Rondje Herxen. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar een goed doel. De datum en tijdstip zijn zo gekozen dat de fanatieke hardlopers deze wedstrijd kunnen opnemen in hun voorbereiding op de halve marathon van Zwolle.

Burgemeester Strien van Olst-Wijhe geeft het startschot. De Kidsrun start om 19.00 uur; de 5 km om 19.30 uur en de 10 km om 20.00 uur. Na afloop is er muziek in de feesttent. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Grolleman Transport, Run2day en sportcentrum Leef. De inschrijving is geopend via staging2.mijninschrijving.nl. Eventuele vragen via s.dresken@planet.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.