drienerlo slachtoffer van wederopstanding lemele

“Een aparte club, Drienerlo. Studenten hè, stropdasjes voor. Aparte sfeer daar. Of eigenlijk helemaal niet. Hoe dan ook, we hebben met veel strijd in een sportieve wedstrijd de winst naar ons toe getrokken, heerlijk…!” Aan het woord Remon Kleinlugtenbeld. De met afstand meest attractieve speler van vechtersclub Lemele smaakte ditmaal niet het genoegen van een doelpunt, maar proefde wel het zoet der overwinning. Een voetballer die te lang verstoken blijft van de nectar die drie punten oplevert wordt narrig. Dat is niet alleen in het bergdorp zo, maar overal.

Voor de winterstop leek Lemele ‘dood en begraven’. Invaltrainer Johan Warmelink blies de patiënt levenslucht in. Toch was Lemele een week eerder de schlemiel, die in de bijgetrokken tijd de boot in ging (Juliana ’32 won met 1-2). Ditmaal stapte het als trotse winnaar van het veld. Eerlijk is eerlijk, het zat niet tegen. De 1-0 in de openingsfase van Jelle Harbers, werd razendsnel beantwoord door Michiel Grefelman. Toch ging Lemele in de min richting thee, nadat Wim van der Kruk de thuisploeg opnieuw op voorsprong zette.

“In de slotfase werden invaller Thomas van Leusen en Henri ten Kleij naar het front gestuurd. Dat betaalde zich uit”, herinnerde Kleinlugtenbeld zich. In het eindstuk tikte routinier Ten Kleij de gelijkmaker binnen en even later was Robin Schoenmaker het middelpunt van dolle festiviteiten. ‘De dynamo van Lemele’ veroverde voor de zoveelste keer de Derby Star, gaf af, zette aan, werd aangespeeld, hield het hoofd koel en schoof de winnende binnen.

In 3D blijft Lemele hekkensluiter, maar het puntentotaal kruipt richting dubbele cijfers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.