dick middag naar kruiper tweewielers

Dick is ook gecertificeerd meetkundige voor mountainbikes en racefietsen. Hij en zijn professionele meetapparatuur van TREK zijn een welkome aanvulling. ”Ik kijk enorm uit om bij dit team aan de slag te gaan”, stelt Dick. “Met de kennis en ervaring die ik in het sportieve segment heb opgedaan, hoop ik een meerwaarde te zijn voor Kruiper Tweewielers. En natuurlijk neem ik ook mijn expertise voor wat betreft de E-bike en traditionele fiets mee uit Heino.”

De afgelopen jaren heeft Kruiper Tweewielers hard gewerkt aan het uitbreiden van de vakkennis binnen het bedrijf. “De nieuwe mogelijkheden, met name op het gebied van E-bikes, brengen met zich mee dat wij nog meer hebben geïnvesteerd in onze mensen. Resultaat is dat we op elk onderdeel van de fiets specialisten in huis hebben. Onze monteurs volgen alle vaktrainingen, waarmee zij zich kunnen verbeteren. Ook voor de reparatie van de mountainbikes en racefietsen hebben we een vakspecialist in huis.”

Van 4 tot en met eind april houdt Dick bij zijn zaak aan de L.J. Costerstraat 45 in Heino uitverkoop van diverse fietsen, fietskleding, accessoires en fietsschoenen. Dat gebeurt op maandag van 10.00 tot 14.00 uur, op woensdag van 09.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur. Op dinsdag en donderdag, vrijdagochtend en zaterdag staat hij bij Kruiper Tweewielers in Raalte. Vanaf mei is Dick alleen in Raalte werkzaam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.