Home / archiefcentraal / deventer echtpaar 150 000e bezoeker van informatiecentrum ijssel den nul

deventer echtpaar 150 000e bezoeker van informatiecentrum ijssel den nul

Een vrijwilliger van het Informatiecentrum heeft het echtpaar Otterspeer namens alle partners (Staatsbosbeheer, J.P. van Bernd, Olstererfgoed en Bij Ripperda) een bos bloemen en een heerlijk kop koffie met gebak in het restaurant aangeboden.

Dat het Infocentrum zo bekend staat blijkt wel weer, want gemiddeld komen er per jaar zo ‘n 30.000 bezoekers naar Den Nul voor een bezoek. Hier zijn alle partners dan ook erg trotst op. Het is dan ook echt de moeite waard om rond te kijken op de “Duurse Waarden” in Olst. Zie ook de website www. Infocentrumijssel.nl.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.