Home / archiefcentraal / deuren uw slager roy and christel ruiter geopend

deuren uw slager roy and christel ruiter geopend

“We staan voor ambacht, smaak en persoonlijk contact”, zo stellen Roy en Christel. “We zijn specialist in vers. Klanten kunnen bij ons terecht voor eerlijk vlees en zelfgemaakte vleeswaren, maar ook voor complete maaltijden. Bovendien denken wij, als BBQ specialisten, graag met onze klanten mee.”

De slagerij is bovendien gestart met het Meat & Meals maaltijdenconcept. In drie eenvoudige stappen kunnen de klanten hun dagverse maaltijd samenstellen en/of profiteren van de MealDeals en SpecialMeals. Uw Slager Roy & Christel Ruiter biedt elke week mooie aanbiedingen. “Zo hebben we de ‘Speciaal voor u gemaakt’, elke twee weken een heerlijke specialiteit. Daarnaast bieden wij met de Voordeelpakkers, vlees- en vleeswarenaanbiedingen; lekkere producten met een korte bereidingstijd, tegen een scherpe prijs.”

De vertrouwde service en kwaliteit blijven, maar dan in een nieuw jasje, zo stellen Roy en Christel. “De Uw Slager formule staat voor lekkere en eerlijke producten die toegankelijk zijn voor iedereen die van lekker, betaalbaar vlees houdt.”

Uw Slager Roy & Christel Ruiter is te vinden aan de Langstraat 88 in Wijhe. 

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.