Home / archiefcentraal / derde prijs voor dirk in raalte

derde prijs voor dirk in raalte

Interne collega’s zoals verkoopleiders en management, maar ook externe relaties zoals leveranciers keken met een kritische blik naar de winkel. Het team van de Raalter vestiging is trots. “Het feit dat een winkel die ruim een half jaar open is het tot de finale schopt, is op zich al opzienbarend. Nog knapper is het dat we ook nog eens op het podium mochten plaatsnemen. Een derde plek met bijbehorende beker kon met de bus mee terug naar Raalte. We willen de prestatie volgend jaar minstens evenaren, maar liever verbeteren.”

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.