derby wijhe92 overwetering live op ijsselland tv en facebook

,,We zijn al maanden bezig met de voorbereidingen op deze bijzondere uitzending”, laten organisatoren Jochem Keukenkamp en Stefan van Riel van IJsselland TV trots weten. ,,Dit is een service voor fans die niet bij deze derby kunnen zijn.” Naast televisie is de wedstrijd ook te bekijken via een speciale livestream op Facebook. ,,Jongeren kijken al lang geen televisie meer, dus we willen ook voor die doelgroep een uitkomst bieden.”

De derby begint zondag om 14.00 uur en is voor kijkers met een Ziggo abonnement te volgen op kanaal 45. Daarnaast is de livestream te bekijken via de Facebookpagina van Airplay Radio. Wie niet over deze kanalen beschikt kan terecht op de website staging2.airplayradio.nl.

Naast de live-uitzending roepen we clubs en toeschouwers op om mee te twitteren via de hashtag #wijove. Alle tweets met deze hashtag verschijnen zondag in in ons live-artikel van de wedstrijd Wijhe’92 – Overwetering.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.