de welters start met 25e seizoen

Zo is men bezig met de organisatie van een groot Waterspektakel met medewerking van de Brandweer Wijhe, diverse zwem- en spelochtenden en –middagen, een jubileumontbijt voor de ochtend zwemmers én een groot jubileum waterpolotoernooi in samenwerking met WZC.

Het zwembad is weer geopend voor recreatieve zwemmers, het school zwemmen en voor het diploma zwemmen voor A, B en C. Daarnaast zal de Wijhese Zwemclub (WZC) wederom haar trainingen voor de verdere diploma’s en waterpoloafdeling aanbieden.

In tegenstelling tot vorig jaar is het mooi-weer slecht-weer scenario niet meer van toepassing en zijn de openingstijden nóg meer toegespitst op de behoeften van de bezoeker. Zo is er een ruime openstelling in de weekenden. Daarnaast is er een nieuw kassasysteem aangeschaft en zijn er betere faciliteiten voor de bezoeker. Alles is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Olst-Wijhe en de vele sponsors en Vrienden van de Welters.

Voor meer info zie staging2.zwembaddewelters.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.