de smaak van tennis moet drempel tennissport verlagen

De eerste gedachte ging uit naar een soort ledenwervingstoernooi voor buurten- en vriendenteams, maar daarmee zet je jezelf misschien toch onvoldoende op de kaart. “We zijn aan het brainstormen geslagen en één ding was direct duidelijk: we willen vernieuwend zijn en het mag best out of the box zijn. Aangezien braderieën en modeshows in Heino altijd populair zijn en ze hier ook wel van lekker eten en drinken houden, hebben we besloten deze ingrediënten te bundelen in de Smaak van Tennis”, vertellen woordvoerders Miranda Hekking, Inge Buis en Ingrid Hollewand. Zo kun je op vrijdag 19 mei tussen 17.00 en 21.00 uur onder andere genieten van heerlijke barbecuehapjes, een wijnproeverij, lekkere biertjes, DJ Pascal en modeflitsen. “In totaal zijn er tien ondernemers te gast. Kortom, een groot(s) event met avondvullend vermaak.”

De Smaak van Tennis laat zien dat Tennisvereniging Heino een kleine, maar bruisende club is waar iedereen welkom is. Of je nu beginner bent of al eerder op niveau hebt getennist. “Daarom komen op de eerste banen diverse leden in actie om live te laten zien hoe leuk het spelletje is. Jong en oud, man en vrouw en goed en iets minder goed”, aldus Miranda, Inge en Ingrid die er op wijzen dat alle belangstellenden worden uitgenodigd om de gymschoenen mee te nemen. “Je kunt dan aanhaken bij een workshop van onze trainer Erwin Mekers. Voor rackets wordt gezorgd. En mocht het goed bevallen, dan hebben we een hele aantrekkelijke actie om lid te worden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.