Home / archiefcentraal / dames 1 sc overwetering in actie voor teamgenote

dames 1 sc overwetering in actie voor teamgenote

Het sponsorevenement wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door het Nationaal MS Fonds. Het team gaat 10 kilometer wandelen. De dames handballen al jaren samen. “Helaas hebben wij dit seizoen te horen gekregen dat onze teamgenote Linde MS heeft. Een verschrikkelijke diagnose, waardoor ze door de klachten en medicatie vaak niet meer met ons mee kan doen. Daarom komen wij in actie!” Het was de bedoeling om 1.000 euro bijeen te brengen. Dat streefbedrag werd al in een dag tijd bereikt. Een financieel steentje bijdragen? Zie www.msmotion.nl/team/dames-1-sc-overwetering

Lees ook

College Olst-Wijhe: vooralsnog geen opvang kinderen uit Griekse vluchtelingenkampen

WIJHE – Het college van B&W van Olst-Wijhe is vooralsnog niet van plan om alleenstaande …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.