cmv volleybal vanaf 6 jaar bij salvora

Vrijdag 14 april organiseert Volleybalvereniging Salvora de Goede-Vrijdagvolleybalinstuif. Onder leiding van een groep enthousiaste (deskundige en gediplomeerde) CMV train(st)ers wordt tijdens deze ochtend uitleg gegeven over de verschillende speelniveaus van het CMV volleybal. Hierna wordt er aandacht besteed aan en getraind op verschillende technieken binnen het CMV, zoals vangen, gooien, toetsen, opslaan en misschien wel aanvallen (niveau 6).

Ter afsluiting van de CMV ochtend worden echte wedstrijdjes gespeeld om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Van 10.00 tot 12.30 uur zijn kinderen van 6 t/m 12 jaar van harte welkom in Sportcentrum Tijenraan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de CMV coördinator Suzan Tutert (cmv@salvora.nl) of kijk op staging2.salvora.nl onder het kopje CMV.

Mocht uw zoon/dochter niet in de gelegenheid zijn om tijdens de Goede Vrijdag instuif aanwezig te zijn, dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens één van de CMV trainingen op vrijdagavond van 18.00 uur tot 19.15 uur in de Rohdahal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.