clienten saxenburgh groep genieten van verwendag

De groep bestond uit bijna 80 mensen uit de woonzorgcentra Nijenhaghen, Oldenhaghen en ’t Vlierhuis van de Saxenburgh Groep. “Het Nationaal Ouderenfonds nam twee weken geleden contact met ons op, of wij belangstelling hadden om met een groep ouderen van de Saxenburgh Groep naar de verwendag te komen, aldus een blije Renate Brunsman. Natuurlijk hadden wij dat. Van het één kwam het ander. Dit heeft ertoe geleid dat onze bewoners samen met cliënten van Ommen Samen Sterk, WijZ Welzijn, K-vriendelijk en het Sociaal Eetcafé dat kookt in ’t Vlierhuis, vrijwilligers, mantelzorgers en enkele wijkbewoners konden genieten van een prachtige en goed georganiseerde dag.”

“Na de ontvangst met koffie/thee en lekkers erbij kregen we schoonheidsbehandelingen, relaxsessies en een heerlijke lunch. Na de lunch was er even een rustmomentje. Daarna was er een optreden van Willeke Alberti en gelegenheid voor nog wat andere ontspanning. Het was zo mooi om de mensen te zien genieten, die extra aandacht, heel fijn.”

Mevrouw Linthorst was één van de geluksvogels: “Ik heb erg genoten van die leuke dag. Een bedankje voor het Ouderenfonds en alle vrijwilligers. Het was een dag met een gouden randje.” Dat bedankje geldt ook de medewerkers van de Veluwse Bron, die speciaal voor de VIP Verwendag een vrije dag hadden opgenomen, om belangeloos rond de 300 ouderen een fantastische dag te kunnen bezorgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.