cif introduceert eenmalige afkoop glasvezel in salland noord en zuid

Inwoners die alsnog gebruik willen maken van het aanbod om over te stappen op glasvezel, kunnen dit tot 1 juli 2017 doen, zonder de aansluitkosten van € 239,- te betalen. CIF wil deze doelgroep tegemoetkomen omdat zij er namelijk voor gekozen heeft om alleen de klanten aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Bij de inwoners die geen abonnement afgesloten hebben, wordt de glasvezelkabel op rol tot de erfgrens gelegd.

Piet Grootenboer licht het besluit van CIF toe: “We hebben het glasvezelaanbod voor nieuwe gebieden herzien. Hierin is ook een eenmalige afkoopmogelijkheid opgenomen. Vanuit Salland zijn er veel vragen gekomen om dit ook voor de Sallandse gemeenten mogelijk te maken. CIF heeft daarom besloten deze mogelijkheid ook hier te introduceren. Bestaande klanten kunnen hun contract voor de maandelijkse vastrechtvergoeding omzetten naar een contract voor de eenmalige afkoop.”

Meer informatie is beschikbaar op de website staging2.glasvezelbuitenaf.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.