Home / archiefcentraal / carmel docente schrijft jeugdroman het lot

carmel docente schrijft jeugdroman het lot

Acht leerlingen van die school hielpen namelijk mee met de eindredactie van het boek. Hun feedback werd verwerkt. Vier van hen, Mike, Thijs, Lieke en Halina, waren verder betrokken bij diverse interviews; bezochten de uitgever en maakten een vlog.

Het Lot vertelt het verhaal van Ruben. Hij wint in een keer miljoenen euro’s bij een loterij. Maar dan begint ook iedereen anders tegen hem te doen. Wie zijn te vertrouwen en welke mensen zijn alleen in hem geïnteresseerd vanwege zijn geld? Ruben leert met vallen en opstaan en komt daardoor tot een bijzonder besluit. Een besluit dat niet alleen zijn eigen leven beïnvloedt, maar ook het leven van heel veel andere mensen.

Op de foto Sandra Oosterveen met Mike, Thijs, Lieke, Halina en docente Joyce de Leau bij Uitgeverij Scholten. 

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.