Home / archiefcentraal / burgerbelangen inventariseert geluidsoverlast

burgerbelangen inventariseert geluidsoverlast

De oproep is een vervolg op eerdere vragen aan het Raalter college over de hoogte en effectiviteit van de aanwezige geluidswanden. Het college liet toen weten niet van plan te zijn om extra maatregelen te treffen. De fractie wil het daar echter niet bij laten zitten. Samen met bewoonster Henny Houter oriënteert BurgerBelangen zich op de mogelijkheden.

“Sinds die eerste brief hebben we meerdere signalen gekregen van mensen die gewoon last hebben van dat lawaai, met name in de wintermaanden”, zo meldt de fractie, die er op wijst dat ook de Huurdersvereniging Salland (HVS) al eens na een handtekeningenactie (in 2014) opriep tot nadere maatregelen.

Nijboer: “Wij hebben contact opgenomen met HVS, maar het blijkt dat alle correspondentie in dit dossier zoek is geraakt. Vandaar deze oproep.” Reacties (zowel woningbezitters als huurders) kunnen gestuurd worden naar fractie@burgerbelangenraalte.nl

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.