burgerbelangen inventariseert geluidsoverlast

De oproep is een vervolg op eerdere vragen aan het Raalter college over de hoogte en effectiviteit van de aanwezige geluidswanden. Het college liet toen weten niet van plan te zijn om extra maatregelen te treffen. De fractie wil het daar echter niet bij laten zitten. Samen met bewoonster Henny Houter oriënteert BurgerBelangen zich op de mogelijkheden.

“Sinds die eerste brief hebben we meerdere signalen gekregen van mensen die gewoon last hebben van dat lawaai, met name in de wintermaanden”, zo meldt de fractie, die er op wijst dat ook de Huurdersvereniging Salland (HVS) al eens na een handtekeningenactie (in 2014) opriep tot nadere maatregelen.

Nijboer: “Wij hebben contact opgenomen met HVS, maar het blijkt dat alle correspondentie in dit dossier zoek is geraakt. Vandaar deze oproep.” Reacties (zowel woningbezitters als huurders) kunnen gestuurd worden naar fractie@burgerbelangenraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.