brett trainbet

‘Ik ben begonnen in de schapengokkerij. Een overzichtelijke wereld. Het wordt een ooitje of een rammetje. Daar is niets moeilijks aan. De marges zijn echter klein. Ik wilde meer. Gokken op sportwedstrijden: amateurvoetbal, 35+ tenniscompetitie, Sallands Cross Circuit. Grotere bedragen. Mijn schuld liep op tot 68.000 euro. Toen belde tussenpersoon P. Of ik me wilde aansluiten bij TrainBet.com. Hij loste alles voor me af.

Ik ging gokken op treinvertragingen. Een tip van P. Eerst stoptreinen en regionale Arriva lijntjes. Op de pof. Dat kwam later wel goed, zei P. Ik vertrouwde hem volledig. Hij had me tenslotte geholpen. Maar toen kwamen de appjes. Stond ik op station Heino. Stipt op tijd volgens de dienstregeling. Vroeg hij: ‘Zl +15A’. Moest ik op dat kleine stukje 15 minuten vertraging maken. Of: ‘Amf-Shl+8’. De druk werd groter. Kreeg ik in Groningen bijvoorbeeld een app. ‘PLdB + 17’. Moest ik een persoon langs de baan verzinnen en een dik kwartier zogenaamd op onderzoek uitgaan.

Achteraf kwam de inval van de FIOD als geroepen. Ik los nu 850 per maand af. In 2044 ben ik schuldenvrij. Eindelijk.’
staging2.brettsnap.nl
brettcolumn@hotmail.com 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.