brett freek

Het is een stoer sieraad op zijn bovenarm. Zijn biceps kunnen de tandenstrepen laten bollen en rollen. En het heroïsche verhaal kan alleen maar groeien. Anno nu werd hij nog aangevallen door een haai, over tien jaar leverde hij al een gevecht met een rogue shark en tegen de tijd dat zijn kleinkinderen met open mond bij opa Freek op schoot zitten heeft hij een drie meter lang monster na een lange strijd gedood.

Mijn littekens zitten op minder stoere plekken. Op mijn pink, in mijn handpalm en net boven mijn bilnaad, waarbij de laatste ontstond na een glijpartij over een kettinkje in een ligbad.

Mijn grootste litteken zit aan de zijkant van mijn kuit. Een verkeerd ingeschat prikkeldraadje was in mijn puberjaren de oorzaak van een gapende wond. Dit verhaal heeft echter wél potentie. Als u mij er een keer naar vraagt zal ik de historie graag met u delen. Van het mooie voorjaar, de gigantische stier en mijn coole reactie. Doen!

staging2.brettsnap.nl
brettcolumn@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.