bezoek bandb de rheezer kamer tijdens open toptrouwlocatie route

Stellen die op zoek zijn naar een stijlvolle locatie voor een relaxte bruiloft in een natuurlijke omgeving kunnen zich  laten tijdens het Natuurlijk Trouwen Event. Als gasten krijgen zij een complete huwelijksceremonie als ‘sneak Peek’ op hun eigen toekomstige GROTE dag voor geschoteld. Compleet met trouwambtenaar, trouwkleding, prachtige veldbloemen en stijlvolle setting voor het totaalplaatje. De twee proefbruiloften vinden plaats om 12.00 en 14.00 uur. Alle ins & outs en inspiratie voor een rustieke bruiloft of bohemian style in dit authentieke stukje Vechtdal zijn te vinden op staging2.natuurlijktrouwen.nl

Open Top Trouwlocatie Route 2017
Aanstaande bruidsparen zijn allemaal op zoek naar een locatie waar ze dat ene, speciale gevoel bij hebben: hier willen wij trouwen! Daarom organiseert Toptrouwlocaties vijf keer per jaar de Open Toptrouwlocatie Route, een dag waarop bruidsparen zich naar hartenlust kunnen oriënteren. Tijdens de Route kunnen zij vrijblijvend bij locaties binnen kijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van april 2017 gaan meer dan 1250 stellen de weg op.

Oriënteren is belangrijk
De zoektocht naar een trouwlocatie is één van de belangrijkste punten in de aanloop naar de trouwdag. Uit het Nationaal Trouwonderzoek 2017 van Toptrouwlocaties, uitgevoerd door onderzoeksbureau Effectmeting, blijkt dat bruidsparen gemiddeld 11,2 maand voor de trouwdag beginnen met zoeken. Zelden is het meteen raak: bruidsparen bezoeken gemiddeld 3 tot 4 locaties voordat zij hun definitieve keuze maken. De Open Toptrouwlocatie Route maakt het makkelijk om meerdere locaties op een dag te bekijken.

Alle bruidsparen die hun droomlocatie vinden en dit via Toptrouwlocaties.nl doorgeven, ontvangen een Rituals cadeaupakket. Tevens maken al deze bruidsparen kans op een huwelijksdag op locatie t.w.v. maximaal € 10.000,- en andere fantastische prijzen. Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route kan op https://staging2.opentoptrouwlocatieroute.nl/de-rheezer-kamer/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.