bevers verloren van bevers

“In de 1e set begonnen we erg slecht, de pass kwam niet, onze serve was slecht en ook aanvallend kwamen we er niet door en maakten teveel fouten. Ondanks dit alles (17 directe fouten) en na een 15-20 achterstand kwamen we terug tot 22-23. In de time out die toen volgde afgesproken dat we de set binnen zouden slepen en dat lukte wonderwel met 27-25. Een enorme meevaller.

De 2e en 3e set verliepen eigenlijk hetzelfde maar waren we niet in staat om de omslag te maken boven de 20 en deze verloren we dan ook met 23-25 en 21-25. Ook in de 4e set een worstelend team van de Bevers dat het maar niet lukte om in de ontspanning te gaan volleyballen. Halverwege deze 4e set kwam er gelukkig een kleine ommekeer. Serverend brachten we wat meer en ook verdedigend lukte er veel meer. Deze set sleepten we binnen met 25-21. Op naar de 5e set.

In eigen huis hebben we nog maar 1 keer verloren dit seizoen. Dat was met 3-2 van de koploper Tjoba. En dit wilden we graag zo houden. Na een goed begin, 8-5 bij de wissel kwamen we op 14-9. Door een goede serveserie kwam Bolsward nog terug naar 14-12 maar verder niet. Met 15-12 werd deze set binnengesleept en dus een 3-2 overwinning.

Door dit resultaat en het verlies van onze directe concurrent voor de promotie/degradatie plek hebben we nog 2 punten nodig uit de laatste 2 wedstrijden om te gaan strijden voor een plek in de 1e divisie. Een mooi vooruitzicht de komende weken, het gaat nog ergens om. We willen hierbij Dames 2 van de Bevers nogmaals van harte feliciteren met hun kampioenschap in de promotieklasse!! Ron, Henk-Jan en dames, HULDE!!!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.