basisschool de rietkraag gaat voor gezonde week

 

Als inspirerende start van ‘De gezonde school’ heeft De Rietkraag een themaweek georganiseerd. Deze week vindt plaats van 18 tot en met 21 april. In deze week vinden verschillende activiteiten plaats, waarbij gezonde voeding en bewegen centraal staan.

Als opening is er dinsdagmiddag een sponsorloop voor team LEF en voor het eigen schoolplein. Alle leerlingen hebben een sponsorlijst meegekregen, zodat ze zo veel mogelijk geld op kunnen halen voor deze sponsorloop. Je bent op deze middag van harte welkom om de leerlingen aan te moedigen tijdens het hardlopen. 

Om half 1 start de middag met de opening, waarna de jongste kinderen van start gaan met de sponsorloop. De starttijden van de verschillende groepen:
12.50 uur: Groep 1 en 2
13.10 uur: Groep 3 en 4
13.30 uur: Groep 5 en 6
13.50 uur: Groep 7 en 8

Nadat de laatste groepen klaar zijn met hun loop, wordt de sponsorloop gezamenlijk afgesloten.

Woensdag 19 april starten alle kinderen met ochtendgymnastiek, waarna alle kinderen in hun eigen groep verder aan de slag gaan met activiteiten rondom gezonde voeding en bewegen. Donderdagmiddag 20 april worden de groepen 1 t/m 4 en 5 t/m 8 gemixt en staat de middag in het teken van spel, voorlichting en bewegingsactiviteiten. Groep 7 heeft deze dag een sportdag op het Rohda-terrein, georganiseerd door studenten van de Landstede.

Vrijdag 21 april zijn de Koningsspelen voor de groepen 1 t/m 7. Groep 8 heeft deze dag een sportdag op het Rohda-terrein, georganiseerd door studenten van de Landstede. De school kijkt uit naar een ontzettend leuke, actieve en gezonde week en hoopt je natuurlijk te zien op dinsdagmiddag 18 april.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.