Home / archiefcentraal / aspergedag bij ogink

aspergedag bij ogink

Op het programma staan verder aspergeschilwedstrijden, kookdemonstraties en een streekmarkt met onder andere diverse soorten brood, mosterd, kazen, groenten, wijnen, tapenades, olijven, ijs, gerookte zalm en andere visproducten.

De Bagatelle zorgt op het terras voor hapjes en drankjes. Voor de kinderen is er een springkussen. Uiteraard zijn er vers gestoken asperges te koop. De toegang is gratis. Oging Asperges is te vinden aan de Overkampsweg 3 in Raalte. Zie verder www.oginkasperges.nl

Lees ook

7.500 euro garantiesubisidie voor verhuizing Noaberhuus

WIJHE – Het Noaberhuus Wijhe krijgt van de gemeente Olst-Wijhe een eenmalige garantiesubsidie van maximaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.