aduro light zaklamp en bouwlamp ineen

Door ’t Natuurlijk Huus

De Aduro (IP65) is een zaklamp die je goed in de hand kunt houden (handig beugeltje), maar hij heeft ook een voet, waardoor je hem ook naast je neer kunt zetten. Hoef je dus nooit meer je zaklamp in de mond te houden als je dat kleine schroefje in het kroonsteentje aan moet draaien waarmee je de kapotte buitenverlichting weer aan de praat wil krijgen. Je zet die zaklamp gewoon naast je op de grond.

Tweede voordeel van de Aduro: het is een ledlamp, daarmee gebruik je weinig energie voor een hele bak met licht. Zo veel, dat je hem ook – om maar eens wat te noemen – mee kunt nemen de kruipruimte in of naar andere donkere plekken waar een zaklamp al snel te weinig licht geeft en waarbij en bouwlamp eerst een heleboel verlengsnoer met zich mee moet nemen.

Vooruit, nog een derde voordeel: hij heeft een batterij op accuvoeding. Lege batterij en geen nieuwe op voorraad is dus verleden tijd. Je kunt deze zaklamp gewoon opgeladen in de meterkast zetten (vinden we typisch zo’n plek waar je je zaklamp ook het best bewaart). En hij kan ook mee naar de camping. Want de oplader past ook op de sigarettenaansteker van en auto.

staging2.hetnatuurlijkhuus.nl voor meer tips over natuurlijk wonen, werken en leven, ook voor cursussen en vergaderen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.