Home / archiefcentraal / actieve en leerzame middag bij hondenschool wiggers

actieve en leerzame middag bij hondenschool wiggers

Doe mee aan een van de workshops (45 minuten per workshop): Behendigheid (5 euro p.p.), Flyball (5 euro p.p.), Speeltje maken voor je hond (7,50 euro p.p. inclusief materiaal) en/of Speuren (5 euro p.p.). Wil je alles te weten komen over de taal van de hond volg dan van 16.00u tot 17.00u de lezing Hondentaal (5 euro p.p.). De lezing volg je zonder je hond.

Gedurende de middag kan je ook diverse denkspelletjes uitproberen met je hond (0,50 euro per keer). Geef je op voor 25 april via info@hondencentrumcontact.nl. Vermeld in je e-mail aan welke workshop(s)/lezing je mee wilt doen en de naam van je hond, ras en leeftijd. Aan de hand van de opgaven plannen we de workshops in en krijg je bericht terug.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.