zuthemer shannon naar wk pitch and putt in noorwegen

“Het spel uit Ierland lijkt op short golf. In het echte golfspel er zijn 13 stokken nodig, in pitch & putt zijn 3 stokken voldoende. Een moet een putter zijn. Ik ben zelf lid van Pitch en Putt Lemele, de baan met de kortste afstand van Laag Zuthem

Het is voor mij een grote trots en eerdat ik mag meedoen met de WK in Noorwegen in Juli. Ik ben genoemd op de ‘eer lijst’ van de winnaars van iedere internationaal toernooi in 2016. Ik heb de 55+ categorie gewonnen in de Dutch Open op pitch en putt Koudum afgelopen augustus. Daarom mag ik namens Nederland  meedoen met de WK (zie ook staging2.pitch-putt.nl)

Natuurlijk mag ik heen van mijn lieve vrouw maar het moet mij niets kosten. Daarom zoek ik sponsoren.

Het WK zal plaatsvinden net buiten Oslo 6 – 9 Juli.

De kosten zijn als vervolg:          Vlucht naar Oslo €150,-

Inschrijfgeld          €135

Overnachting        €300 (4 x €75)  

Divers reiskosten: €200 (Trein/Airport bus/Taxi’s Hotel naar de baan in Noorwegen)

Dus kom ik een totaal plaatje van ong. €785, en dan heb ik niets gedronken of gegeten. Pitch en Putt is een amateur sport. Ik ga ook zelf dingen bedenken zoals bij mijn eigen pitch en putt club een Ierse Avond doen om mensen te laten doneren. Maar ook bedrijven worden van harte uitgenodigd, een mogelijkheid voor sponsoring is bijvoorbeeld dat uw reclame op zijn nette jonge witte caddy prijkt waarmee Shannon vele kilometers van optreden naar optreden door Nederland en Europa reist.

Info/contact:  info@theshannons.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.