wraak van salland volgende week van start

De eerste voorronde zal zich afspelen bij eetcafé de Oranjerie in Wijhe waarbij de bands RUV, Impuls, The Blue Mondays en UKE22 het spits gaan afbijten bij de eerste voorronde. Natuurlijk kunnen de bands niet zonder publiek. Dus heb jij zin om een biertje te drinken tijdens lekkere muziek? Dan ben je zeker welkom. De avond zal om 21.00u van start gaan.

De organisatie kan niet wachten tot dat het tijd is dat de Wraak weer begint met rond touren door Salland. Met nog tour door o.a. Boerhaar, Wesepe, Nieuw-Heeten en Herxen heeft de Wraak van Salland weer een aantal mooie locaties voor de boeg.

Voor meer informatie over de data kun je een kijkje nemen op de facebookpagina (https://staging2.facebook.com/deWraak/) of website staging2.dewraakvansalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.