winnaar energiewedstrijd marienheem 18 april bekend

Maar in welke buurt is het energieverbruik procentueel het meest omlaag gegaan ten opzichte van 2015? Op dinsdag 18 april wordt op de vergadering van Plaatselijk Belang de winnende straat bekend gemaakt. Het is dus nog even spannend wie de straat-BBQ wint.

Ook nu de energiewedstrijd voorbij is, blijft het goed om op het energieverbruik te letten en om energiebesparende maatregelen te nemen. Dat levert je geld op en is goed voor het milieu. Op de eigen buurtpagina vind je bijvoorbeeld een aantrekkelijke zonnepanelenactie en handige bespaartips. Ook kun je gratis energieverbruikmeters lenen. Hiermee kun je de grootste energie slurpers in huis opsporen. Ga naar buurkracht.nl/marienheem en meld je aan. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.