Home / archiefcentraal / winnaar energiewedstrijd marienheem 18 april bekend

winnaar energiewedstrijd marienheem 18 april bekend

Maar in welke buurt is het energieverbruik procentueel het meest omlaag gegaan ten opzichte van 2015? Op dinsdag 18 april wordt op de vergadering van Plaatselijk Belang de winnende straat bekend gemaakt. Het is dus nog even spannend wie de straat-BBQ wint.

Ook nu de energiewedstrijd voorbij is, blijft het goed om op het energieverbruik te letten en om energiebesparende maatregelen te nemen. Dat levert je geld op en is goed voor het milieu. Op de eigen buurtpagina vind je bijvoorbeeld een aantrekkelijke zonnepanelenactie en handige bespaartips. Ook kun je gratis energieverbruikmeters lenen. Hiermee kun je de grootste energie slurpers in huis opsporen. Ga naar buurkracht.nl/marienheem en meld je aan. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.