wijhenaren winnen koppel dartstoernooi in broekland

“Horstdarts” Broekland die weer de organisatie had, was zeer tevreden over deze grote opkomst. Al ruim Twee weken terug was het maximale aantal van 48 koppels al bereikt. Verdeeld over 8 poules van 6 koppels werd de strijd tegen elkaar begonnen. De nummers 1 en 2 gingen door naar de winnaar knock out en de nummers 3 en 4 naar de verliezer knock out.

Lange en korte partijen met veel spanning zorgden er uiteindelijk voor dat Dennis v/d Maten en Henry Barkel uit Olst winnaars werden in de verliezers ronde. Zij wisten te winnen van Mike Jansen uit Broekland en Erwin Dijkman uit Raalte.

In de winnaarsronde waren het Bas Jonkman en Cliff Haverkamp uit Wijhe die met de hoogste prijs naar huis gingen. Tweede plaats was voor Jesse Roelofs uit Wijhe met Hessel Meulenbroek uit Den Nul. Derde werden Sven Groen en Donne Kuster uit Wijhe. Op de vierde plaats eindigden Edion Jake en Adriaan v Duren uit Olst.

De hoogste finish van 139 werd gegooid door Donne Kuster.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.