Home / archiefcentraal / wijhe heeft er nieuwe ontmoetingsplaats bij gaav

wijhe heeft er nieuwe ontmoetingsplaats bij gaav

Geen officiële bijeenkomsten met lintjes die werden doorgeknipt, maar een ludieke koekjesactie in de Langstraat en het gemeentehuis vormde de opening. Want lekkere koekjes bakken, dat kunnen ze bij GAAV. 250 stuks werden een voor een ingepakt en voorzien van een tegoedbon voor een gratis kopje koffie. Medewerkers van GAAV deelden ze uit.

Naast het feit dat het een ontmoetingsplaats is met horeca biedt GAAV ook arbeidsmatige dagbesteding; een vorm van plezierig werken met veel begeleiding. Per dag komen er gemiddeld vijf mensen om te bakken, koken, serveren en zorgen zij voor een gezellige sfeer. Twee maal per week kan een ieder aanschuiven bij Wat de Pot Schaft, een eenvoudige maaltijd voor een ieder die graag samen eet. Er zijn ook diverse vergadermogelijkheden in de twee ruimtes achter het horeca gedeelte.

GAAV is open van dinsdag tot en met zaterdag. Zie voor meer informatie: www.gaavwijhe.nl

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.