waardevol kunstwerk in raalte per ongeluk vernield

Het merkwaardige verhaal komt naar buiten, na speurwerk van Gerard te Wierik en zijn dochter Malou te Wierik. Zij ontdekten dat het beeld een kunstwerk is van Willem Hussem (1900-1974). De officiele belangenbehartiger van het beeld is Galerie Nouvelles Images in Den Haag. De galerie reageerde geschokt op de mededeling dat het kunstwerk vernietigd is.

In de binnentuin van de galerie in Den Haag staat een miniatuurversie van het kunstwerk dat in Raalte stond. De waarde daarvan bedraagt circa 25.000 euro. De waarde van het beeld in Raalte bedroeg mogelijk 100.000 euro. Wie nu de waarde van het werk wil weten, dient de oud ijzer prijzen op te zoeken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.