vreemdelingenlegioen is lemele te machtig

Op 1 oktober 2016 in de heenwedstrijd op Zandeinde liet de ploeg uit Rijssen zien dat het veel individuele kwaliteit in huis heeft. In het kielzog van trainer Björn Rutten kwam een aantal spelers mee die wel wat kunnen met een balletje.

Eigenlijk is het een wonder dat Rijssen Vooruit in klasse 3D zo laag staat, slechts een positie hoger dan rode lantaarndrager Lemele. Dat zegt vermoedelijk genoeg over zaken als wedstrijdinstelling, trainingsinzet en betrokkenheid met de vereniging waar je voor uit komt. Vertrekt Rutten, dan kun je er donder op zeggen dat je tegelijkertijd een aantal spelers kunt uitzwaaien.

Hoe dan ook, Lemele had geen pasklaar antwoord hoe dit vreemdelingenlegioen te bestrijden. “Het was niks vandaag”, verklaarde Remon Kleinlugtenbeld. “Te slap, onnauwkeurig, we waren geen schim van de ploeg die won van SVVN.” De tactiek van Warmelink, lang de nul vasthouden, compact spelen en via de counter toeslaan, ging al vroeg de mist in. Nauwelijks op gang lag de bal al achter Ruan Weelink. Cheyun Kisa was de dader achter dit onheil.

Lemele was hierna niet bij machte de tegenstander pijn te doen en iets af te dwingen. Na de thee speelden de bezoekers een verloren wedstrijd nadat eerst Mehmet Kisa en daarna Huseyin Cengiz genadeloos toesloegen. De eer werd in de slotfase gered door Remon Kleinlugtenbeld, die vrij mocht aanleggen vanaf elf meter, nadat Thomas van Leusen binnen de beruchte lijnen was neergesabeld. De maker van de eretreffer was kort over de wedstrijd, “snel vergeten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.