volop muziek en dans in het hoftheater

De Dutch Junior Dance Division
Met o.a. ‘the blues’ als inspiratie toert De Dutch Junior Dance Division door Nederland. In deze derde tournee brengen ze zowel klassiek ballet als moderne dans van uitmuntende kwaliteit, met hier en daar een knipoog. Met klassieke pas de deux uit De Schone Slaapster, moderne klassiekers van Simons en Wubbe en nieuwe creaties van Thom Stuart en Rinus Sprong. De Dutch Junior Dance Division neemt het publiek mee naar alle mogelijke wisselende stemmingen; soms zijn het zijn korte stukken, sommige serieus, heel klassiek, strak, modern of ontzettend komisch. Alleen al de muziek van o.a. Nina Simone, Tchaikovsky, Frank Sinatra, Vivaldi, Michael Jackson en Hollandse blues van Cuby and the Blizzards, laat zien dat het geen gewone avond gaat worden.

Voor de voorstelling van De Dutch Junior Dance Division zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten kosten €20,00 per stuk.

The Bluebettes
Back to Mono is een schitterende en swingende trip down memory lane. De vijf muzikanten van The Bluebettes lieten zich bij hun keuze van pareltjes uit de jaren zestig slechts leiden door onderbuik, kippenvel en dansdrang. De dames stoften de platencollecties van hun ouders af voor deze sprankelende ode aan vrouwelijke helden als The Supremes, Dionne Warwick en Etta James en mannelijke toppers als The Beatles en The Monkees. Met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor voeren The Bluebettes u terug naar de huiskamer, terug naar de platenspeler, voor een feest der herkenning vol swingende dansnummers, zoete koortjes en scheurende gitaren.

Voor de voorstelling van The Bluebettes zijn nog enkele kaarten à €19,00 beschikbaar.

Muziekcafé: Chalina Smit & Band
Chalina Smit begon al vroeg met muziek maken. Naast zingen speelt ze ook viool en is ze bezig met het leren van verschillende percussie instrumenten. Op dit moment studeert zij Jazz&Pop op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en is zij veel bezig met haar eigen fusion composities. Ook treedt ze geregeld op met de Twentse Coverband 9AM. Op zondagmiddag 12 maart  laat zij met haar eigen band een mix horen van jazz, fusion en eigen muziek. Geïnspireerd door instrumentale moderne jazz en zangeressen als Gretchen Parlato en Becca Stevens laten zij jazz standards horen die ze helemaal hebben omgegooid en in een modern nieuw jasje hebben gestoken. Luister en geniet!

Voor het muziekcafé van Chalina Smit & Band zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten kosten €7,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.