volop bedrijvigheid bij partyboerderij sallandshoeve

Sinds 2015 is Partyboerderij Sallandshoeve een nieuwe weg ingeslagen. Eigenaar Yoeri Maas: “In 2017 maken we duidelijk een onderscheid in onze Partyboerderij voor de feesten en partijen, brasserie voor de eters en Partyservice Salland voor onze catering en activiteiten op locatie.”

Brasserie Sallandshoeve
De nieuwe kok, zal tevens de totaal vernieuwde menukaart presenteren. Een geheel nieuw eigentijds concept; ‘Met de plank op tafel’ waarvan diverse hapjes te proeven zijn gedurende deze open middag. De brasserie heeft de afgelopen winter ook een kleine metamorfose gehad. “Het is een stuk intiemer geworden, meer sfeer. Met onze nieuwe keukenbrigade hebben we tevens een kwaliteitsslag gemaakt”, aldus eigenaar Maarten-Teun Nijmeijer. Meer info over ‘met de plank op tafel’ is terug te lezen op staging2.restaurantsallandshoeve.nl.

Partyboerderij Sallandshoeve
Naast de overname van Party en Spel, worden voor de twee van oudste activiteiten van de Sallandshoeve geïnvesteerd; de bowling- en midgetgolfbaan. De midgetgolfbaan is dit voorjaar grondig onder handen genomen. Zo zijn alle obstakels zijn waar nodig vernieuwd en de bovenlaag van de banen van een grasmat voorzien.

Ook de bowlingkelder krijgt een complete metamorfose. Naast het nodige schilderwerk wordt er tevens geïnvesteerd in nieuwe kinderrekjes, bowlingschoenen, aankleding en een update naar 2017. Meer informatie, nieuwtjes en updates zijn terug te lezen op onze nieuwe website: staging2.partyboerderijsallandshoeve.nl.

Partyservice Salland
Partyservice Salland is de verhuur- en cateringtak van de Sallandshoeve. Sallandshoeve is sinds vorig jaar reeds actief in de catering en verhuur van activiteiten op locatie. Door de overname van Party en Spel, is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Partyservice Salland ontzorgt voor diverse gelegenheden op locatie. Van buffetten tot drankjes, van attractie- en springkussens tot aankleding.

De spring- en attractiekussens zullen toegevoegd worden aan het reeds bestaande assortiment op de site: staging2.partyservice-salland.nl. Party en spel zal in afgeslankte vorm wel verder gaan met de verhuur van opblaasfiguren en oud-Hollandse Spelen. Deze blijven via de website staging2.partyenspel.nl boekbaar.

Meer informatie
T: 0572-321630
E: info@partyboerderijsallandshoeve.nl
I: staging2.partyboerderijsallandshoeve.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.