vanaf zaterdag al gratis parkeren in raalte

Op veel plekken wordt blauwe belijning aangebracht en worden verkeersborden en bewegwijzering aangepast. De nieuwe blauwe zones zijn op vrijdag 21 april a.s. klaar. Vanaf zaterdag 22 april zijn de nieuwe parkeerregels van kracht. In de periode van 1 t/m 21 april is de parkeerschijf dus nog niet nodig bij het parkeren.

Ondertekening convenant
Aanstaande maandag is er een officieel moment om het afschaffen van het betaald parkeren te vieren. Wethouder Jacques van Loevezijn en Henny Zomer, namens het ROV, ondertekenen een convenant om het afschaffen van het betaald parkeren te bekrachtigen.

RTP pas
Staat er nog tegoed op uw RTP-pas? Deze tegoeden kunt u in de maanden april en mei terugkrijgen door met uw pas naar het gemeentehuis te komen. Daar wordt het tegoed op de RTP-pas uitgelezen en vervolgens wordt dit tegoed via de bank uitgekeerd (dus niet cash). 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.