uniek experimenteel festival in dalfsen

De programmering van het festival is uniek: er is geen hoofdpodium maar alles is ingedeeld in dorpswijken, welke worden georganiseerd en vormgegeven door verschillende initiatieven en groepen creatievelingen. Zo zijn er 5 muziekwijken met bijna alle muziekstijlen die je je maar kan bedenken, is er een spirituele wijk met ceremonies, meditaties en rituelen, een theaterwijk, een wijk waar ter plekke een TinyHouse gebouwd gaat worden, een Kinderwijk, een uitgebreide markt met fairtrade en handgemaakte producten en een flinke camping. Al het eten en drinken op het festival is biologisch en zelfs de afvalverwerking heeft haar eigen dorpswijk welke open is voor bezoekers.

De droom van de Stichting is het oprichten van een Levend Dorp, waar de huizen gebouwd en gevormd gaan worden van levende Bomen. Het Festival is een benefietfeest waarmee de stichting voldoende budget hoopt op te halen om land aan te kunnen kopen, en zo deze droom te verwezenlijken. Het Festival zou vorig jaar in September plaatsvinden in Wierden, echter werd het toen op het laatste moment afgelast omdat de stichting en de gemeente niet samen tot een vergunnings verlening kwamen. Inmiddels heeft zij haar plek gevonden in Dalfsen en is het uitgegroeid tot een internationale naam: momenteel zijn er kaarten verkocht naar meer dan 10 verschillende landen. Nederland is een uniek nieuw festival rijker, en met minder dan twee maanden te gaan, lijkt het een veelbelovend spektakel te gaan worden!

The Living Village festival biedt zowel weekendkaarten met camping als dagkaarten aan. Voor meer informatie en de volledige programmering bezoek je de website: staging2.thelivingvillagefestival.org . Tevens kun je hier je kaarten bestellen. Let op!: Er zijn dit jaar maximaal 5000 kaarten beschikbaar, dus wees er op tijd bij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.