twente plat naar zaal zwakenberg in raalte

Niets brengt je dan in een beter humeur dan een flinke dosis onvervalste Twentse humor. Twente Plat staat garant voor een paar uurtjes oergezellige en onvergetelijke Twentse humor, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. De voorstelling van het gezelschap is een regelrechte aanrader.

Vrijdag 24 maart komt de groep naar Zaal Zwakenberg, Schoolstraat 11, Raalte, telefoon 0572 355500. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. Entreekaarten zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar aan de zaal. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder telefoonnummer 074 3841718 en jouw kaarten liggen op de avond zelf voor je klaar aan de kassa.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.