tweede editie van over de ijssel landgoed marathon

De start is om 10.00 uur bij Hotel Gaia (Huis Nieuw Rande) in Diepenveen. Na de start gaan de deelnemers meteen de uiterwaarden van Landgoed Keizersrande in. Daarna gaat de route richting de stad Deventer en steken de deelnemers via de Wilhelminabrug voor de eerste keer de IJssel over.

De tweede oversteek is een wel heel bijzondere, namelijk via een speciaal ingevaren veerpont ter hoogte van de IJssellinie in Welsum. Na deze oversteek gaat de route via Landgoed de Haere richting het Sallandse deel van de route. Door de Sallandse bossen lopen de deelnemers weer naar Hotel Gaia waar ze binnen worden gehaald door de huisband ODIJLM.

Op verschillende, bijzondere punten in de route staan lokale ondernemers om de deelnemers te trakteren op lekkernijen. Daarnaast is er daar ook live-muziek. Op deze punten komen alle ingrediënten van de marathon bij elkaar: landschap, cultuur en entertainment. Men kan zich inschrijven via overdeijssellandgoedmarathon.nl (uiterlijk 30 april).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.