twee jeugdteams kwiek vieren kampioenschap

Kwiek D1 kampioen!
Zaterdag was het dan zover. De strijd tegen nummer 2 Sercodak/Dalfsen D1. Met toeters en bellen kwamen de supporters ons versterken. Bij verlies moesten we afwachten wat Dalfsen de laatste 2 wedstrijden zou gaan doen,maar zover hebben we het natuurlijk niet laten komen! 

In de wedstrijd ging het lange tijd gelijk op. De ruststand was 4-4. Tot de laatste 5 minuten was het spannend, maar gelukkig wisten de meiden het kampioenschap toch naar zich toe te trekken en te winnen met 8-12. Dit alles is een mooie bekroning op een mooi seizoen.


Kwiek C1 kampioen!
Zondag 19 maart; de uitwedstrijd tegen Combinatie ’64 om het kampioenschap staat vandaag op het programma. Combinatie ’64 staat gelijk met ons. Het enige verschil is dat wij een hoger doelsaldo hebben. Dus dat de meiden ietwat drukker zijn dan anders, is logisch. De zenuwen? Nee hoor, gezonde spanning!

Het fluitsignaal klinkt, de wedstrijd is begonnen. Vanaf het begin hebben de meiden de koppies erbij. Er wordt goed gepraat en de verdediging staat goed. Ook de aanvallen gaan lekker. Het spelen tegen een 6-0 verdediging blijft altijd lastig. Toch lukt het de meiden om zo de doelpunten te scoren. In een paar minuten staan ze een aantal doelpunten voor.  Bij wat meiden van Combinatie ’64 zie je de frustraties toenemen. Het zijn mooie 25 minuten en de rust wordt ingegaan met een stand van 6-16.  En dan te weten dat de thuiswedstrijd pas in de laatste minuten werd beslist in ons voordeel.

De tweede helft is begonnen. Er zijn wat dipmomenten, maar dat staat het kampioenschap niet in de weg. Na ook deze 25 minuten met mooi spel gespeeld te hebben, klinkt het eindsignaal: 19-27! Het kampioenschap is binnen!!! Met dank aan alle ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven en nichten die luid en duidelijk aanwezig waren, super! Door deze fantastische uitslag zijn de meiden op zaterdag 22 april a.s. van de partij op het NK in Amsterdam!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.