Home / archiefcentraal / topcompetitie van start met ster van zwolle

topcompetitie van start met ster van zwolle

Het centrum van Heino (12.30 uur) is prominenter dan in het verleden opgenomen in het parcours en Luttenberg (13.08 uur) is nieuw in het parcours. Ook Lemelerveld (12.43 uur), de Lemelerberg (12.50 uur), Ommen (14.20 uur), Witharen (14.30 uur), Vinkenbuurt (14.37 uur) en Nieuwleusen (14.43 uur) worden aangedaan.

Tot de deelnemers behoren naar alle waarschijnlijkheid ook Jasper Hamelink (Raalte), Peter Lenderink (Ommen) en Peter Schulting (Lemele).

Wordt het een slijtageslag of weer een sprintersbal zoals vorig jaar? Mede door het (te) mooie weer reden de renners toen in een groot peloton Zwolle binnen. In de sprint was Jeff Vermeulen te snel voor Coen Vermeltfoort en de Deen Nicolai Brochner. Als het zaterdag 4 maart weer op een sprint uitdraait, behoort Jeff Vermeulen opnieuw tot de favorieten.

Jeff Vermeulen is niet de enige sprinter in het 160 renners tellende peloton. Alle continentale ploegen hebben rappe ’afmakers’. Zoals de Italiaan Marco Zanotti (Monkey Town), nationaal beloftenkampioen Fabio Jakobsen (SEG Racing Academy), Johim Ariesen (Metec TKH), Arvid de Kleijn (Baby-Dump Cycling Team), Mitchell Cornelisse (Delta Cycling Rotterdam) en Wim Stroetinga (Vlasman Cycling Team).

Meer info op: www.stervanzwolle.nl

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.