the beatles revival band bij de kruidentuin

Deze band vertoont een bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen staanders voor de versterkers. Deze perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals de liveconcerten en LP’ van het grote voorbeeld: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. In twee sets van elk 45 minuten komen alle bekende hits voorbij. DJ Jarno zorgt voor de verdere muzikale invulling van de avond. Kaarten à 15 euro via staging2.dekruidentuin.nl of bij Schulten Lederwaren in Raalte. ’s Avonds aan de kassa kost een kaartje 17,50 euro. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.