Home / archiefcentraal / the beatles revival band bij de kruidentuin

the beatles revival band bij de kruidentuin

Deze band vertoont een bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen staanders voor de versterkers. Deze perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals de liveconcerten en LP’ van het grote voorbeeld: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. In twee sets van elk 45 minuten komen alle bekende hits voorbij. DJ Jarno zorgt voor de verdere muzikale invulling van de avond. Kaarten à 15 euro via www.dekruidentuin.nl of bij Schulten Lederwaren in Raalte. ’s Avonds aan de kassa kost een kaartje 17,50 euro. 

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.