tennistrainers enthousiast over atc wijhe deal

André Mekers: “De ATC Wijhe deal is bedoeld om mensen laagdrempelig, voor slechts 90 euro per jaar, kennis te laten maken met tennis bij ATC Wijhe. Na de eerste 10 lessen kon men extra lessen volgen maar ook zag je al snel groepjes ontstaan die zelf op een vaste avond gingen tennissen. Daarnaast hebben we kleine toernooitjes voor ze georganiseerd, waar bijna iedereen aan mee deed”.

Sfeer

Maar de trainers roemen ook de sfeer binnen de tennisvereniging. Liset Smeenk: “De club moest in het begin even wennen aan zoveel nieuwe leden, maar al heel snel gingen de nieuwkomers meedoen aan de toss-avonden en integreerden zo snel binnen de vereniging. Sommige nieuwkomers waren zo enthousiast dat ze deze winter al meededen aan de Sallandse wintercompetitie en komend voorjaar zal een groot aantal ook deelnemen aan de nieuwe competitie van de tennisbond, speciaal bedoeld voor beginnende tennissers”.

Naast tennisles aan senioren geven de trainers ook les aan zo’n 50 jeugdleden. André: via schooltennis hebben we vorig jaar 23 nieuwe kinderen lid kunnen maken van de tennisclub. Deze maand (21-27 maart) komen opnieuw alle groepen 3 t/m 8 van de Wijhese basisscholen naar ons tennispark. Hopelijk dat we hen ook weer enthousiast kunnen maken!”.

ATC Wijhe deal 2017

Gezien het succes van de ATC Wijhe deal in 2016 zal deze actie ook dit jaar weer plaatsvinden. Volgens de trainers is het helemaal niet nodig om je samen met anderen aan te melden: “Doordat je meteen in een grote lesgroep terecht komt is de kans groot dat je binnen deze groep al snel een tennismaatje vindt”.

Aanmelden voor de ATC Wijhe deal 2017 (10 lessen en lidmaatschap 2017 voor 90 euro), kan via ledenadm@atcwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.